Reklam ve Video İzle Para Kazan Siteleri ile Aylık 2000 TL Kazanın

Reklam izleyerek para kazanma seçenekleri gün geçtikçe artış gösteriyor. Kripto paralar aracılığıyla artık ödemeleri almak da daha kolay!

12.10.2021
Reklam ve Video İzle Para Kazan Siteleri ile Aylık 2000 TL Kazanın

Dünyanın çeşitli bölgelerinde marka bilinirliği sağlamak amacıyla reklam veren birçok işletme bu reklamlarının gösterimi için para vererek tüketicileri yönlendirmektedir. Bu doğrultuda sadece reklam ve video izle para kazan seçeneğine sahip birçok platform var. Platformlara üye olarak çeşitli ödeme yöntemleri ile aylık 2000 TL. para kazanabilirsiniz.

Ülkemizde henüz tam olarak aktif bir internetten para kazanma yöntemi olmasa da dünyada internet kullanıcılarının ay içerisinde birkaç faturasını ödemek için kullandığı yöntemler arasında yer almaktadır. Birçok kullanıcı aynı anda onlarca platforma üye olarak bu platformların her birindeki reklamları ve videoları izleyerek aylık 1500 lira üzerinde para kazanmaktadır. Eğer çok boş vaktiniz varsa siz de izle kazan seçenekleri ile para kazanabilirsiniz.

Reklam izleyerek para kazanmak üzere hizmet verdiğini iddia eden birçok internet sitesi bulunuyor. İlgili internet sitelerinden para kazanmadan önce mutlaka platformların iletişim ve hakkında kısmına göz atın. Birçok platform ödeme yapmamasına rağmen insanları yanlış yönlendirmekte ve gereksiz vakit kaybına neden olmaktadır. Rehberimizde uzun yıllardır ödeme yapan birçok reklam – video izle para kazan sitesine yer verdik.

REKLAM – VİDEO İZLEYEREK NASIL PARA KAZANILIR?

Reklam izleyerek para kazanmanızı sağlayabilecek birçok yabancı kökenli internet sitesi ve uygulama bulunmaktadır. İlgili internet sitelerinde ve uygulamalarında genel olarak işleyiş aynıdır;

  1. İlk olarak siteye girilir veya uygulama indirilir
  2. Kayıt formu doldurulur
  3. Kayıt formundan sonra ilgili olduğunuz alanlar ve kişisel bilgileriniz eklenir
  4. Ardından gün içerisinde size bildirim ile reklamlar gönderilir
  5. Reklamları izledikçe küçük tutarlarda bakiyeler hesabınız eklenir
  6. Belirli bir alt limiti aştıktan sonra ödemenizi farklı şekillerde hesabınıza çekebilirsiniz
  7. Bazı platformlar nakit yerine çeşitli hediye kartları sağlamaktadır. Bunları da nakite dönüştürmenin birçok yolu vardır.

Bu 7 adımı tamamlayarak aynı anda onlarca reklam izleyerek para kazandıran web sitesinden kazanç elde edebilirsiniz.

REKLAM İZLEYEREK PARA KAZANDIRAN SİTELER ve UYGULAMALAR

Reklam izleyerek para kazanmanızı sağlayabilecek birçok internet sitesi ve uygulama bulunmaktadır. 2020 yılı için en güvenilir platformlar;

1. Swagbucks

Swagbucks, film ve reklam izlemek de dahil olmak üzere çevrimiçi yaptığınız farklı etkinlikler için ödeme yapan en popüler sitelerden biridir. Bu alanda en fazla üyeye sahip olmakla birlikte ödeme için de çeşitli alternatifler barındırmaktadır.

2. Nielsen Digital Voice

Nielsen Digital Voice, Nielsen Şirketi’nin bir hizmetidir. Bu şirket, izleyicilerin izleme alışkanlıklarını öğrenmek amacıyla hizmet veriyor. Platformda yer alan reklamları, filmleri ve dizileri izledikten sonra görüş belirterek para kazanabiliyorsunuz.

3. Viggle

Viggle, cep telefonuna indirilebilen bir reklam izleyerek para kazanma uygulaması olarak; kısa sürede ünlenmiştir. Açılış ekranına da widget olarak eklenebilen uygulama ile düzenli gelir akışı elde edebilirsiniz. Telefonunuzu her elinize aldığınız anda yeni reklamlar görebilir ve reklam başına 10-20 cent arası ödeme alırsınız. Gelirler Dolar cinsinden olduğu için Türk Lirası olarak ay sonunda 1400 liraya kadar para kazanma fırsatı elde edebiliyorsunuz.

4. Perk TV

Perk TV, çevrimiçi TV şovlarını ve reklamlarını izleyerek para kazanmanızı sağlayan bir platformdur. Son dönemde ciddi bir üye kaydı almış ve bu alanda popüler olmuştur. Perk TV’de ödeme alırken genellikle hediye çekleri tercih edilmektedir.

5. AppTrailers

Uygulama reklamlarını ve film fragmanlarını izleyerek puan kazanıyorsunuz. Düzenli olarak değişmekle birlikte bu puanları ay sonunda paraya dönüştürebiliyor ve marketler için hediye çekleri ile paranızı çekebiliyorsunuz.

6. Successbux

Successbux, üyelere reklamları izlemeleri ve dinlemeleri için ödeme yapan başka bir web sitesidir. Ayrıca platformda internette gezinerek dahi para kazanabiliyorsunuz. Son dönemin güvenilir platformları arasında yer alıyor ve ülkemizde de yoğun bir şekilde kullanılıyor.

7. You-Cubez

Doğrudan video reklamları izleyerek para kazanabileceğiniz bir platformdur. Çok düşük reklam bedelleri sağlasa da alternatif olarak kullanabilirsiniz. Üyelik kaydını birkaç dakikada tamamladıktan sonra ilgi alanlarınızı seçmeyi unutmayın. Reklamlar bu ilgi alanlarınıza göre gönderilmektedir.

8. InboxDollars

InboxDollars, her gün çeşitli videoları izleyerek para kazanmanızı sağlayan bir başka servistir. Aynı zamanda anket doldurarak da para kazanabiliyorsunuz.

9. Netflix

Zaman zaman Netflix, içeriklerin kalitesinin değerlendirilmesi amacıyla iş ilanları yayınlamaktadır. Her ülkeye farklı içerikler yayınladığı için ülkemize yönelik de bu tür iş ilanları yıl boyunca çeşitli zamanlarda yayınlanıyor. Zaman zaman Netflix’in JOB/İŞ bölümünü kontrol etmenizi mutlaka öneririz. Video izleyerek para kazanmanın en iyi yollarından biri! Ancak iş bulmak elbette düşündüğünüz kadar kolay değildir. Çok sık platformu takip etmeniz gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tiktok keşfet saatleri Türkiye Ekim 2021

10. Slidejoy

Akıllı cep telefonuna indirilen uygulama size her kilit ekranını açmaya çalıştığınız zaman bir reklam gösterir. Bu sayede reklamlar ile etkileşime geçtikçe az da olsa para kazanmaya başlarsınız. Çok fazla reklam barındıran bir platformdur. Neredeyse telefonu her açtığınız an yeni bir reklam ile karşı karşıya kalırsınız.

11. CreationsRewards

Video izle para kazan seçeneği sağlayan alternatif platformlardan biridir. Maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. Ancak bu Türkiye’den para kazanılmayacağı anlamına gelmiyor. Basit birkaç menü aracılığıyla reklamları izleyebiliyor ve birçok farklı kanaldan ödemenizi alabiliyorsunuz.

12. FusionCash

12 yıldan fazladır video izleyerek para kazandıran web siteleri arasında yer alıyor. ABD kaynaklı platformda, izlediğiniz videoları daha sonra yorumlamanız isteniyor. Yüksek kazanç vaat etse de; İngilizce bilmeyenler için geçerli bir yol değil.

13. InstaGC

InstaGC, reklam izlerken, anketlere katılırken, web de arama yaparken ve online alışveriş yaparken size hediye kartları sağlayan bir platformdur. Ödeme isteğinde bulurken aralarında Visa ön ödemeleri kart gibi birçok seçenek sağlamaktadır. Platformun minimum ödeme eşiği ise 1 dolar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.