Gerçekten Para Kazandıran Oyunlar 2021 – Oynayarak Kazanın

15.10.2021
Gerçekten Para Kazandıran Oyunlar 2021 – Oynayarak Kazanın

Oyun oynayarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Para kazandıran oyunlar sayesinde 2021 yılı içerisinde pek çok kişi ek gelir elde ediyor. Zamanınıza ve çabalarınıza değecek bu konuda çalışmalar yapabileceğiniz çok sayıda site mevcut. Bu makalemizde para kazandıran oyunlar hakkında bilgiler aktaracağız.

Oyun Oynayarak Gerçekten Para Kazanılır mı?

Gerçekten oyun oynayarak para kazanılabilir mi? Evet online olarak oynadığınız oyunlar sayesinde para kazanabilirsiniz. Gerçek olamayacak kadar iyi bir kazanç yolu gibi görünse de oyun oynayarak para kazanma artık bir sektör olmuş durumda. Bazı oyunlar kullanıcılarına sanal para niteliğinde jeton verirken, bazıları bu kazancı gerçek para olarak ödeyebiliyor.

Para Kazandıran Oyunları Nasıl Oynayabilirim?

Online para kazandıran oyunları oynayabilmek için xbox, nintendo, play station gibi pahalı oyuncaklara ihtiyacınız yoktur. İhtiyacınız olan bir bilgisayar, akıllı telefon yada bir tablettir. Sonrasında azim ve kararlılıkla birlikte para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Oyun Oynayarak Ne kadar Para Kazanabilirim?

Oynayarak para kazandıran oyunlardan kazanacağınız miktar zaman, şans ve oyundaki deneyiminize göre değişiklik gösterir. Profesyonel anlamda bu işi yapan oyuncular dünya genelinde yılda yaklaşık 60bin Dolar kazanabiliyorlar.
Bazı oyun severler için online oyun oynamak o kadar keyif vericidir ki hiç para vermeseniz dahi saatlerce gönüllü olarak bu oyunları oynayabilirler. Eğlenirken aynı zamanda para kazandıran oyunlar ile uğraştığınız için zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Oyun oynayarak para kazanmanın eğlenceli yanı da sanırız ki bu olsa gerek.

Online oyunların bazıları, oyunda kaç kullanıcının bulunduğu, kullanıcılarına online oyun şirketinin ne kadar para ödediği ve ödeme ile kullanıcı arasındaki oran gibi istatistiki bilgileri paylaşırlar. Bu bilgiler sayesinde oyuna katılmanız durumunda ne kadar kazanabileceğiniz hakkında ön bir fikir edinmiş oluyorsunuz. Sözü fazla uzatmadan sizler için araştırmış olduğumuz para kazandıran oyunlar ile konumuza giriş yapalım.

Inboxdollars

Para kazandıran oyunlar yazımızın ilk incelemesi InboxDollars sitesidir. Siteye giriş yaptığınızda üye olmanız için bir başvuru ekranı karşınıza çıkıyor. Yeni üyelere 5 Dolar bonus verdiği hemen fark ediliyor. Kayıt olma işleminden sonra bir oyun seçmeniz para kazanmaya başlamanız için yeterlidir. Bu, yeri geldiğinde su doku olabilir, yada isteğinize göre Solitaire veya daha farklı bir oyun. Zaman zaman düzenlenen turnuvalara katılarak daha fazla para kazanma şansını yakalayabiliyorsunuz. Düzenli bir oyuncuysanız kısa zamanda oyun kurallarını öğrenerek günde 10 Dolar kazanma şansını yakalayabilmeniz mümkün görünüyor.

InboxDollars sitesinin kuruluş tarihine baktığımızda 2000’li yıllara uzandığını görüyoruz. Buda sitenin ne derece köklü olduğunu bize gösteriyor. Aradan geçen 21 yıllık süre içerisinde 100 Milyon dolardan fazla ödeme yapıldığı bilgisini site kullanıcıları ile paylaşmış. Bu gerçekten para kazandıran oyunlar kategorisi için büyük bir rakam.

InboxDollars ile hesap açar açmaz bonus olarak 5 Dolar kazandığınızı belirtmiştik. Bu miktarı arttırmanız için bir takım görevler size sunuluyor. Şimdi bunlardan bahsedelim.

Anketlere katılın

InboxDollars sitesi üzerinden yapılan online anketler ile 0,5-5 Dolar arasında para kazanabiliyorsunuz. Bu anketlerin tamamlanma süreleri yaklaşık olarak 3 dakika ile 25 dakika aralığında değişmektedir. Anketin ilgi alanı olan profil ile eşleşmeniz durumunda 10 Dolar – 20 dolar yada çok daha fazlasını ödeyen online anketlerde bulunmaktadır. Bu açıdan InboxDollars kazanmanın eğlenceli bir yanını bulmuş görünüyor.

Online Alışveriş Yapın

Online alışveriş yaparak InboxDollars üzerinden para kazanabilirsiniz. bunun yanında en iyi markalardan fırsatları değerlendirerek ücretsiz örnekler kazanabilir yada indirimlerden faydalanabilirsiniz. InboxDollars kullanıcılarına en iyi ücretsiz içerikleri nerede bulabilecekleri konusunda ipucları sunmakta. Ayrıca üyelerin kazanması için düzenli olarak tekliflerde bulunulmaktadır.
Videoları İzle
Film şirketleri, Büyük markalar yada üreticiler yeni ürünleri piyasaya sürdüklerinde veya film fragmanı çıkardıklarında bunların kısa sürede izlenme oranını arttırmak isterler. Bunun için de izleme karşılığında bizlere para ödenmektedir. Bu videoları izlerken aynı zamanda kısa bir anket çalışması yaparak kazancınızı arttırabileceğiniz tüyosunu da verelim.

E-postaları Oku

E-postanıza gelen mailleri okuyarak InboxDollars üzerinden para kazanabilirsiniz. Aynı zamanda bu yolla kampanyaları da takip etmiş olacaksınız. Normal zamanlarda zaten yaptığınız işlemleri tekrarlayarak para kazanmak çok keyifli olacaktır.

Oyun Oynayarak Ödül Kazan

Sudoku, Solitaire, Monkey Bubblle shooter, Outspell veya Candy jam gibi pek çok oyun yelpazesine sahip InboxDollars. Oyunlar sayesinde kazandıkça aynı zamanda kazancınızı arttırabilirsiniz.

Swagbucks

Swagbucks, oyun oynayarak para kazandıran siteler içerisinde en çok tercih edilenler arasında gelmektedir. Güncel sayıya bakarsa kullanıcılar şuan itibari ile 518.675,736 doları, kullanıcılarına ödediğini kendi siteleri ifade ediyor.
Diğer para kazandıran oyunlar ile ilgili sitelerle kıyasladığımızda swagbucks video izleme, anket sunma, ve para kazandırma, internet üzerinde gezinerek para kazandırma gibi görevler dahilinde de para kazandırdığından diğer sitelerden farklıdır.

Swagbucks için yapılacak kısa üyelik işleminin ardından oyunların bulunduğu turnuvalara katılmak için 10Dolar krediye doğrudan sahip oluyorsunuz. Bu kredi siteyi tanımanız açısından size verilen bir hediyedir. turnuvada başarılı olur ve kazanırsanız büyük ödüller kazanabilirsiniz. Swagbucks kullanıcıları için bir çok seçenek hazırlamış. Bu da popüler olması konusunda en büyük etkenlerden birisi. Swagbucks ile kazanmanın bir başka yolu oyunla ödeme yöntemidir. Site üzerinde online oynayabileceğiniz çok sayıda oyun mevcuttur. Bu oyunlar katılım için 1 dolar ödüyorsunuz. Kazanırsanız karşılığında 18 dolar almaktasınız.

Gamersaloon

Para kazandıran oyunlar denildiğinde akla gelen sitelerden bir tanesi olan gamersaloon, 2006’dan beri faaliyet göstermektedir. GamerSaloon.com PC, konsol, tarayıcı tabanlı ve bunların yanında mobil oyunlar açısından yeteneğe dayalı nakit para ödülü sunan online yarışmalar düzenleyen bir kuruluştur. GamerSaloon.com sitesinin 1 milyondan daha fazla üyesi bulunuyor. Şimdiye kadar 70 milyon dolardan fazla para dağıttığı ifade ediliyor. GamerSaloon.com yapmış olduğu online etkinlikleri sayesinde dünyanın dört bir yanından kitle kazanmış durumda. Ayrıca rekabetçi bir oyun anlayışı ile kullanıcılarına deneyim sunuyor.

GamerSaloon.com, LLC firmasının mülkiyetinde bulunan bir kuruluştur. Kuruluş online olarak turnuvalar düzenler ve turnuva sonunda kullanıcılarına ödüller dağıtır. Çeşitli turnuva ilanları vardır. Bu turnuvalara katılmanın belli bir ücreti mevcut. Gamersloon.com katılımcı başı 3 dolar ile 11 dolar arasında değişen katılım ücreti belirlemiş. Sonrasında bu bedeli ödeyerek katılanlar arasında başarı kazanan kişilere 10.000 dolar ile 20.000 dolar arasında ödül dağıtılıyor.
Gamersloon bünyesinde Madden NFL 20, Halo ve Call of Duty gibi çokça tercih edilen oyunlar bulunmaktadır. Bu ve benzeri oyunlar ile kullanıcılar arasında zaman zaman turnuvalar gerçekleştiriliyor. Para kazandıran oyunlar arasında son derece popüler bir site olarak göze çarpan gamesaloon oyun çeşitliliği ile bu popülerliğini sağlamış görünüyor.
Kullanıcıların var olan turnuvalara katılmak istememeleri durumu Gamersloon tarafından düşünülmüş. Böyle bir durumda kullanıcılara kendi turnuvalarını oluşturma hakkı tanınmış.

Second Life

Yeni başlayacaklar için Second Life oyununu kısaca tarif ederek giriş yapalım. Bir açıdan gerçek hayatın bir yansıması olarak ifade edilebilir. Anlam olarak “ikinci hayat “olarak tercüme edilir. Oyun Linden Lab Şirketi tarafından yapılmıştır. Yapıldıktan kısa süre içerisinde dünyada fenomen hale geldi. Oyunu oynarken nerdeyse oyun içerisinde yaşıyorsunuz desek yeridir. Oyun içerisinde kendinize göre iş kurabiliyor, çalışma hayatına girebiliyor, evlenip çocuk sahibi olabiliyorsunuz. Bu şekilde tarif edince tıpkı gerçek hayat gibi olduğunu benimsemiş olacaksınız. Gerçek hayattan farklı olarak ise haritada istediğiniz noktalar arasında uçma ve ışınlanma hakkınız var.

Para kazandıran oyunlar içerisinde Çinli Anshe Chung tarafından milyon dolarlar kazanılması Second Life oyununu zirveye yaklaştırıyor. Bu başarıyı kukusuz herkes gösteremeyecektir. Ancak oyunda başarıya karşı bu rakamların kazanılması kullanıcıları cezbetmektedir. Oyunun kullanıcılar arasında yaygınlığına bakarsak yaklaşık 3milyon kişinin bu oyunun tutkunu olduğunu görebiliyoruz. Oyun içerisinde kazandığınız paralar sanal olarak kalmayabiliyor. Kullanıcı istediğinde parayı gerçek paraya çevirebilmekte.

Second Life İle Kendi Karakterini Oluştur

Second life oyunu kendinize özel bir karakter oluşturabilirsiniz. Karakterinizi oluşturmak için [maxbutton id=”3″] butonuna tıklamanız yeterlidir. Karakterinizi yeni oluşturduğunuzda ve oyunda yeniyseniz her şey size harika gelecektir. Bu olay, oyun içerisinde diğer oyuncuların sahip olduğu eşyaları görene kadar sürecektir. Oyun içerisinde yaptıklarınızla para kazanabildiğiniz gibi karakterinizi geliştirmek içinde kredi kartı veya varsa pay pal hesabınız ile eşyalar, kıyafetler, ev, karakterinize yeni saç, evcil hayvan gibi değerler satın alabilirsiniz.

Oyunun kendi para birimi yapımcı şirketinden adını alan Linden Doları. Bu para kendi içerisinde bir borsa piyasasına sahip. Oyun sırasında Linden doları alarak karakteriniz üzerinde kullanabiliyor sonrasında gelişen eşyalarınızı satarak tekrar Linden dolarına çevirebilirsiniz. Artan Linden Dolarınızı son olarak gerçek para olarak oyundan çekebiliyorsunuz.

Karakterinizi Modern Hale Getirin

Oyun içerisinde karakteriniz için parayla alabileceğiniz ürünler olduğu gibi ücretsiz verilen eşyalarda mevcuttur. Para vermeksizin çok sayıda saç, ayakkabı, shape, elbise veya kıyafet bulabiliyorsunuz. Oyuna girmenin ardından oyunu kısa bir tanıtıktan sonra freebie alışveriş yerlerini göreceksiniz. Freebie’lerden istediğiniz ürünleri alarak daha modern bir karaktere bürünebiliyorsunuz. Ancak Çok fiyakalı olmak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız gerekecek.

Counter Strike Global Offensive

Hareketli ve özellikle savaş ağırlıklı oyunları seviyorsanız CS:GO işte tamda size göre diyebiliriz. Oyunda aşamaları geçtikçe rütbeniz artıyor. Yaklaşık 10 zorlu aşamayı geçtiğinizde yetenekli bir oyuncu gözüyle bakılıyorsunuz. Rütbe alıyorsunuz ve maddi değeri olan meta denilen değerli eşyalara sahip oluyorsunuz.

Maddi değer olarak konuya bakarsak en değerli eşya olarak bıçaklar gösteriliyor. İçerisinde bulunduğumuz yıl içerisinde iyi bıçak sahibi olabilirseniz 1000Dolar civarında maddi bir kazancınız olabilir. Meta denilen değerlere her bir oyuncu oyun içerisinde gösterdiği başarılar sayesinde erişebiliyor. Ancak bu değere herkes sadece sabır göstererek ulaşamamaktadır.

Aynı zamanda iyi bir oyun performansı göstermekte şarttır. Hem sabrım hem de yeterince iyi bir oyuncu değilim ama bu bıçakları istiyorum diyorsanız o zaman yapmanız gereken ise satın alma yoluna gitmektir. CS:Go bu alışveriş nedeniyle para kazandıran oyunlar listesine girmiş olmaktadır.

MistPlay

Mistplay, android kullanıcıları için google play store üzerinden kullanıcılara sunulmuştur. Oyunu oynarken eğlendiğiniz gibi aynı zamanda İtunes, Amazon, Xbox ve Nintendo gibi ürünlerde ve yerlerde kullanabileceğiniz ödüller kazanabilmeniz mümkündür. Mistplay internetten para kazanma yolları arasında gösterilen bir oyun türüdür. Ancak hemen söyleyelim yeterince puan kazanmak zamanınızı alabilir.
Mistplay oyunu beraber çalışmayı seven, her birisinin farklı geçmişleri olan tutkulu kişiler tarafından ortaya çıkarılmıştır.
MistPlay her büyük şirket gibi kendisine bir amaç belirlemiş görünüyor. Bu sektörde kalıcı olabilmek için hem oyunculara hemde oyun şirketlerine önem verdiğini belirtiyor.
Oyuncular açısından verdiği önem mevcut oyunları bir tık yakınıza kadar getirmek ve keyifli zaman geçirirken aynı zamanda para kazandıran oyunları keşfetmelerini sağlamak iken iş odaklı amaçlarının oyunları dünyanın dört bir yanındaki kişilere sunabilmek olarak açıklamaktadır.

Skin Nedir? Neden Önemlidir?

Oyuncular Counter Strike Global Offensive konusunda çoğu zaman kendilerini iyice kaptırırlar ve oyunun birer tutkunu haline gelirler. Tüfek yada bıçaklarını değiştirebilmek ve daha iyi hale getirmek için paralar harcamaya hazırdırlar. Oyun içerisinde alınan bu itemlerin tümüne “Skin” denilmektedir. Bu skinler genel olarak oyun oynarken kazanılmaktadır. Ancak Valve firmasının sahip olduğu Steam topluluk pazarında para karşılığı alma şansınız da var. Kısacası yetenekli bir oyuncuysanız oyun içerisinde skin sahibi olabiliyorken zamandan kazanmak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız gerekecek.

Fiyatlara bakarsak her ne kadar makul görünse de sektör olarak çokta başarılı görünmemekte. Ancak oyunun milyonlarca aktif kullanıcısı olması ticareti çok rahat döndürüyor. Böylece para kazandıran oyunlar listesinde Counter Strike Global Offensive yerini almış oluyor.

Rust

Setam’in en çok satan 10 oyunu arasına giren Rust pek rakibiyle kıyasıya mücadele içerisinde. Oyun alfa aşamasında olmasına rağmen Steam listesinde en çok satan kategorilerde.
Oyun genel itibariyle incelendiğinde Minecraft’a benziyor . Konu yönünden hayatta kalma mücadelesi verilen türden bir oyun. Oyuna vahşi doğanın göbeğinde elinizde bir meşale ,taş ve can için sağlık paketi ile başlama yapıyorsunuz. Sonrasında aşama aşama medeniyeti kuruyorsunuz. Örneğin; kendinize bir balta yapıyorsunuz. Bu balta taştan oluşuyor. Çünkü henüz oyunun başındasınız. Avlanıyorsunuz ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için ok, yay gibi aletler yapmaya başlıyorsunuz. İlerleyen aşamalarda medeniyetiniz gelişiyor ve silah yapmaya kadar çıkabiliyorsunuz.
Çok zor koşullar altında medeniyetinizi ilerletmeye çalıştığınız Rust oyununda tıpkı counter strike global oyunundaki gibi skinler kazanıyorsunuz. Sonrasında bu skinleri Steam pazarında müşterilerinize sunarak para kazanabilirsiniz.

World Winner

World Winner, gerçekten para kazanma şansı tanıyan çok sayıda oyun turnuvasına katılabileceğiniz web tabanlı bir oyun turnuvasıdır. World Winner para kazandıran oyun platformu için ilk olarak para yatırmanız gerekiyor. Daha sonra bir turnuva seçiyorsunuz. Oynuyorsunuz ve sonrasında tek yapmanız gereken sonuçların açıklanmasını beklemek. İşlemlerin sonunda kazançlarınızı çekebilirsiniz. En çok tercih edilen turnuva oyunları arasında Super Plinko, angry bird ve Spades gibi oyunlar bulunmaktadır.
World Winner hakkında belirtebileceğimiz en iyi açıklamalardan biri olarak herhangi bir taahhütte bulunmadan ilk olarak oyunu ücretsiz olarak tanıyabilmemiz. Oyunu deneme şansına sahibiz. Böylece beğenmediğimiz bir oyuna para yatırmamış oluyoruz. Kazançlarınız giriş için belirtiğiniz karta yatırılmaktadır. World Winner ilk para yatırma işlemi sırasında bonus olarak hediye sunmaktadır. Para kazandıran oyunlar kategorisinde kullanıcılar tarafından beğenilen bir oyun türü olan World Winner ile kazanç sağlamak böylece mümkün olmaktadır.

PUBG

Geçtiğimiz yıllar içerisinde kullanıcıların beğenisine sulunan Pubg, oyunseverlere para kazanma imkanı da sunuyor. Kazancınız oyundaki performansınıza ve bu oyuna ayıracağınız süreye göre değişmektedir. Ancak ciddi paralar kazanma konusunu kafaya takmış durumdaysanız günlük işe gider gibi bu oyun ile mesai yapmanız gerekecektir. Sonuşta para kazandıran oyunlardan iyi bir getiri elde etmek için zaman ayırmak bu işin bir kuralı.
Bir tür hayatta kalma oyunu olan Pubg online olarak oynanabiliyor. Çıktığı ilk günden buyana dünyanın hemen her yerinde milyonlar beğeni kazandı. İlerleyen zamanlarda Pubg android telefonlar üzerinden oynanır hale geldi. Böylece kitlesi çok daha geniş bir alana yayıldı. Ancak Pubg ile ciddi paralar kazanmak istiyorsanız mobilden çok masa üstü versiyonuna ihtiyacınız olacaktır.

Pubg Nasıl Bir Oyundur?

Pubg çok oyunculu bir hayatta kalma mücadelesini işleyen bir oyundur. 100 oyuncu oyun içerisinde bulunuyor ve bu oyuncular uçak ile adaya bırakılıyor. İlk inişin ardından herhangi bir teçhizatınız bulunmamaktadır. Kısa bir gezintinin ardından adada değişik teçhizatlarla karşılaşabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ile oyunda oynama şansına sahipsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız öldüğünde onları oyuna yeniden alabiliyorsunuz. Zaman içerisinde oyunun alanı daralıyor ve böylece rakipleriniz ile daha sık karşılaşıyorsunuz. Oyun en son küçük bir alana sıkışıyor ve en son hayatta kalan kazanıyor.

Pubg İle Nasıl Para Kazanılır?

PUBG oynayarak oyun içerisinde farklı hediyeler kazanabiliyorsunuz. Hediyeleri Steam üzerinden açık artırma tekniği ile satmanız mümkün. Hediye diğer adıyla item kazanabilmek çok kolay değil. Bunun için oyunda vakit geçirmeli ve performans sergilemelisiniz. Oyun içerisinde kutu denilen hediyeler vardır. Bu hediyeleri açarak yüksek gelir elde edebilecek şekilde itemler kazanabilirsiniz. Belirttiğimiz gibi bu durum hemen olabilecek bir işlem değildir. Tecrübe kazanmalı ve iyi bir oyun çıkarmalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.