Avax Coin Geleceği 2021 – Avax Coin Yorum

Avax Coin Geleceği ve Avax Coin Nedir Kimin hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Avax Coin Grafik nasıl okunmalı işte detaylar.

27.10.2021
Avax Coin Geleceği 2021 – Avax Coin Yorum
Avax Coin Fiyatı:591.41 TL -8.22%
Piyasa Değeri:13,733,156,849 USD
24 Saat Değişim:-8.22%
Hacim Sıralaması:15
AVAX COIN

Avax coin’in geleceği, anlık değişimleri nedeniyle belirsizliğini koruyor. Avalanche, her kesimden kullanıcının ihtiyaç duyacağı finansal işlemleri kapsamayı hedeflemekte.

Avax Coin Fiyatı Ne Kadar?

Avalanche coin fiyatı 591,41 TL. dir. Avalanche coin piyasa değeri 13,733,156,849 USD. Avax son 24 saatte -%8,22 değişti.

Avax Coin Nedir Ve Kimin?

Her geçen gün yeni yatırım araçlarının yer aldığı kripto para piyasalarında yatırımcıların cevap aradığı sorulardan biri de avax coin nedir, avax kimindir sorularıdır.. Merkezi olmayan bir yapıya sahip olan Avalanche, altcoin DeFi uygulamalarında yer alan her türlü yatırım aracının piyasalarda var olmasını sağlamayı hedefliyor.

Son dönemde benzer projelerde yer almasıyla adından söz ettiren Emin Gün Siren’in de aralarında bulunduğu 3 kişilik bir ekip tarafından piyasaya sürüldüğü bilinen Avax coin, Eylül 2020 itibariyle piyasalara sunuldu.

Avax Coin Yorum

Avax, üretilen 720 milyon jetonla sınırlıdır. İlk etapta serbest bırakılan kısım, maksimum arzın yarısıdır. Elon Musk gibi ünlü isimlerin yaptığı manipülasyonlar ve yorumlarla ciddi bir aşağı ve yukarı ivme içinde olduğu için birçok yatırımcı Avax’ın uzun vadeli, sağlam bir yatırım aracı olduğunu düşünüyor.

24 saatlik değişimler göz önüne alındığında, piyasayı yakından takip eden yatırımcılar, alım satım işlemleri yaparak küçük bakiyelerde kar elde ettiklerini belirtiyorlar. Büyük bakiyelere yatırım yapan kullanıcılar ise ya uzun vadeli bir yatırım yapmak zorunda kalıyor ya da yakın takipte kalarak molalarda alım satım yapmak zorunda görünüyor. Uzmanlar tarafından yapılan öneriler ise,

  • Küçük bakiyelerde yatırım için sıkı bir piyasa takibi sağlanmalı ve kırılmalar kesinlikle kaçırılmamalı.
  • Büyük bakiyelerde yatırım hedefi olanlar ise, ya uzun vadede yatırım planı yapmalı ki gelecek verileri son derece olumlu ya da kırılmaları ciddi anlamda takip etmeli şeklinde önerilerde bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde nasıl bir fiyat izleyeceği belli değil. Avax coin yatırım işlemlerini düşünen kullanıcıların hem inişleri hem de çıkışları göz önünde bulundurması gerektiğini ve kesin bir veri bulunmadığını belirtmekte yarar var.

Avax Coin Grafik

Avax Coin grafik verisi % 8,22’lik düşüşle, 591,41 TL olarak görünüyor. Gün içerisinde en yüksek değer 590,38 TL, en düşük değer ise, 664.10 TL’dir. Pazarda 41. sırada yer almaktadır.

Avax Coin grafiği
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.